Nestrácajte zbytočne svoje peniaze, používajte LED žiarovky.

Nestrácajte zbytočne svoje peniaze, používajte LED žiarovky.

Každý sa snaží ušetriť nejaké to euro všade, kde sa dá. Tak prečo nezačať rovno so žiarovkami , ktoré používame dennodenné niekoľko hodín?! LED žiarovky oproti bežnými klasickým žiarovkám vydávajú viacej svetla ako tepla, preto je spotreba elektrickej energie podstatné menšia. Okrem toho sa pýšia i dlhou životnosťou, takže nemusíte kupovať žiarovky tak často ako doteraz.

Navyše si ešte môžete vybrať aké svetlo v miestnosti použijete. Na výber máte teplé biele, neutrálne biele alebo studené biele:

Teple biele svetlo – je najbližšie k svetlu klasickej žiarovky. Má príjemné žltý nádych a miestnosť pôsobí útulne. Najvhodnejšie LED žiarovky s teplým bielym svetlom sú okolo 3000K.

Neutrálne biele svetlo – má biele, ostré svetlo, ktoré nemá žltý nádych. Pôsobí o niečo chladnejšie v miestnosti. Je vhodnejšie na čítanie.

Studené biele svetlo – má svetlo tak domodra, pôsobí chladno. Toto svetlo je vhodnejšie do skladov alebo vonkajších priestorov, lebo LED žiarovky s týmto farebným spektrom majú trochu vyššiu svietivosť.

Najdôležitejšie je vybrať si farbu svetla, tak aby ste sa v miestnosti cítili prijemné a nijako vás svetlo nerušilo. S našou pomocou to hravo zvládnete, stačí sa na nás obrátiť a my vám poradíme.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz