Do moderného interiéru, patria moderné svietidlá. Svietidlá RITI sú toho dôkazom.

Do moderného interiéru, patria moderné svietidlá. Svietidlá RITI sú toho dôkazom.

Pri zariaďovaní interiéru, treba mať na pamäti, že dobré zvolené osvetlenie vytvára komfort a pohodlie. Všetky izby v dome si vyžadujú dobré zvolené svetlo aby boli funkčne osvetlené.

V obchodoch OBI svietidlá síce nájdete množstvo svietidiel, ale tie najkvalitnejšie nájdete práve v našom e-shope. Nezáleží na kvantite ale na kvalite a odbornom poradenstve, ktoré Vám my ponúkame.

RITI svietidlá sú sa vyznačujú kvalitou spracovania a moderným dizajnom. Môžete ich umiestniť samostatné alebo ako zostavu niekoľkých svietidiel. Nezaberajú veľa miesta preto sú vhodné do interiérov so zníženými stropmi.

RITI svietidla sú vyrobené z kvalitného hliníka, majú pieskovanú povrchovú štruktúru, ktorá je nalakovaná na matnú farbu. Vybrať si môžete farebné prevedenie podľa vlastného vkusu. A to z nasledovnej ponuky: základné prevedenie svietidla je biela alebo čierna farba, k týmto farbám si môžete zvoliť reflektor vo farbe zlato-medená alebo biela. Všetky možné kombinácie nájdete na našej stránke Eulux.sk.

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz