Osviežte si domov našimi novinkami pod názvom Galoba.

Osviežte si domov našimi novinkami pod názvom Galoba.

Osvetlenie dodáva interiéru charakter, atmosféru a vplýva aj na náladu. Preto je dôležite mať v dome svietidlá s ktorými ste spokojní po vizuálnej aj funkčnej stránke. Svietidlá Galoba prinášajú jednoduchý a čistý dizajn pre cely interiér domu, veríme, že si vás príjemne získajú. Použité obrázky slúžia ako inšpirácia a lepšie predstavenie si svietidiel v interiéri.

GALOBA je kompletná rada svietidiel, ktorá ponúka osvetlenie do celého interiéru. V našom eshope eulux.sk vám ponúkame na výber z tejto rady svetiel: nástenné svietidlá, nástenno-stropné ale závesné svietidlá. Závesné svietidla možno úspešne použiť pri osvetlení ostrovčekov alebo stolov, nástenno-stropné svietidla sa skladajú od 1 do 4 svetelných bodov a možno ich použiť v obývacej izbe, predsieni alebo v spálni. Celé to dokonale doladia nástenné svietidlá so zabudovaným vypínačom.

Farba svietidiel sa ľahko kombinuje s akýmkoľvek nábytkom, keďže na výber je z bielej alebo čiernej farby. Tieto svietidlá navyše majú odnímateľné tienidlo, vďaka ktorému môžete rýchlo a pohodlne vymeniť svetelné zdroje. Odporúčame používať napríklad zdroj iQ-LED LIFE, ktorý nájdete pod kódom 33764, 33765.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz