Najnovšia novinka bodových svietidiel je prichystaná práve pre Vás.

Kanlux prichádza s modernou verziou bodových svietidiel Seidy.

Nenápadný ale na druhej strane veľmi elegantný doplnok do interiéru, sú práve bodové svietidlá. Či už potrebujete ozvláštniť stiesnený alebo otvorený priestor, tak si z nich určite vyberiete. Jednou z neprekonateľných výhod týchto svietidiel je práve to, že nezaberajú prakticky žiadne miesto.

Ak máte domov alebo kanceláriu, kde máte pocit, že je neustále tma, tak toto je to práve riešenie pre Vás. Bodových svietidiel si viete dať toľko, koľko budete potrebovať pre ten najlepší efekt osvetlenia. Ďalšou výhodou týchto svietidiel je, že sú univerzálne a ľahko sa ladia ku konkrétnemu štýlu nábytku. Okrem farebných variantov máme pre Vás ale pripravené aj tvarovo rozdielne svietidlá.

Seidy bodové svietidlá sú elegantné a nerušivé v priestore. Uhol svietenia si môžete jednouchým nesmerovaním prispôsobiť podľa vlastných požiadaviek. Výber žiarovky je taktiež na Vás. Máte možnosť sa rozhodnúť akú farbu a silu svetla si vyberiete. Ak si nebudete istý, radi vám stým pomôžeme.

Pri značke Kanlux si môžete byť istý kvalitou spracovania a dlhodobými skúsenosťami s výrobou svietidiel. Nemusíte sa v žiadnom prípade obávať nekvalitného materiálu, svietidlá sú vyrobené z kvalitného hliníka, takže budete mať tieto svietidlá na veľmi dlhu dobu. Okrem svietidiel Seidy máme v ponuke ďalšie bodové svietidlá, ktoré sa Vám zapáčia, či už prevedením, dizajnom alebo funkčnosťou. Čakajú na našej stránke eulux.sk na svojho nového majiteľa.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz