Luster do každej obývačky nájdete na Eulux.sk

V našom eshope eulux.sk na vás čakajú jedinečné kúsky svietidiel od najznámejších značiek.

Najpopulárnejšiu verziou svietidla do obývačky je luster. Pretože v každej situácii vyzerá elegantné a je krásnym dotvoreným interiéru. Obývacia izba je vo väčšine prípadov najvýznamnejším miestnom. Snažíme sa aby obývačka vyzerala čo najprezentatívnejšie, keďže tu väčšinou prijímame našich hosti. Ďalej nám slúži na relaxovanie a oddych. Preto je výber lustra veľmi dôležití.

Našu ponuku tvoria svietidlá od renomovaných značiek ako napr.  Azzardo, Searchlight, Globo, Rábalux a ďalší.  Od týchto výrobcov získate nie len kvalitné svietidlá, ktoré dlho vydržia ale hlavne dokonalý kúsok pre dotvorenie celkového dojmu v miestnosti. Ponúkajú lustre pre každú domácnosť a pre akýkoľvek štýl (klasický, moderný, vintage, starožitný alebo krištáľ).

Luster Hoopla dodá interiéru štýlový doplnok s klasickými dizajnovými prvkami, ktoré sú kombinované s modernými povrchovými úpravami. Kombinácia zmesi bronzu a hnedej farby pôsobí veľmi elegantne a moderné. 

Luster Mia je navrhnutý tak, aby sa hodil do modernej alebo tradičnejšej miestnosti. Povrchová úprava svietidlá je mosadz a tienidlá, ktoré sú rôzneho tvaru sú vo farbe šampanská. Tento luster bude nápadným doplnkom napr. nad jedálenským stolom alebo ostrovčekom.

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz