Rozmýšľate prečo by ste si mali vybrať LED osvetlenie, namiesto klasickej žiarovky?

Poďme si to vysvetliť, nech v tom má každý jasno.

Hlavnou výhodou LED osvetlenia je úspora nákladov na elektrickú energiu. Keď porovnáme LEDku a klasickú žiarovku - LEDka premieňa až 90% spotrebovanej energie na svetlo, oproti klasickej ktorá mení na svetlo iba 8% spotrebovanej energie. LEDka sa na rozdiel od klasickej žiarovky neprehrieva čim nevytvára zbytočne teplo v miestnosti.

Ďalšou výhodou je životnosť. Sú síce nákladnejšie ako klasické žiarovky, ale o to majú dlhšiu životnosť. V našom eshope Vám dávame 2 ročnú záruku na LED žiarovky, takže vám garantujeme, že počas 2 rokov nemusíte kupovať ďalšie. Na klasickú žiarovku sa záruka nevzťahuje, svieti kým svieti.

V neposlednom rade výhod je práve svetlo tou primárnou výhodou prečo sú LEDky čoraz populárnejšie. Ponúkajú rôzne možnosti osvetlenia, na výber máte z teplej bielej, neutrálnej bielej alebo studenej bielej. Niektoré LEDky majú zabudovaný RGB (červená/zelená/modrá) systém čo vám umožňuje prepínať farby podľa nálady. Svietia okamžite bez čakania a môžu mať tiež funkciu stmievania.

 

Tak šup na náš web, tam už na čakajú.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz