Prečo si vybrať LED svietidlá? Odpoveď nájdete v našom článku.

Prečo si vybrať LED svietidlá? Odpoveď nájdete v našom článku.

LED svietidlá vám dokážu ušetriť mesačne nejaké tie peniaze, pretože ich spotreba elektrickej energie je podstatné nižšia ako u bežných svietidiel na žiarovky. Okrem šetrenia peňazí za elektrickú energiu, vás tiež odbremenia od kupovania žiaroviek, vždy keď sa nejaká vypáli.

LED svietidlá majú zabudovaný LED zdroj, ktorý vydrží až niekoľko desiatok tisíc hodín. Vďaka tomu si môžete svietidlo užívať dlhu dobu bez akéhokoľvek zásahu alebo údržby. Aby toho nebolo malo, získate moderný doplnok, ktorý dodá interiéru nový rozmer.

V ponuke sú vo všetkých podobách osvetlenia, do interiéri i exteriéru. Závesné svietidlá do obývačky, jedálne, nástenné do chodby alebo pracovne. Stropné LED svietidla do spálne, WC-ka alebo kúpeľne. Ani exteriér nie je ukrátený o tieto moderné a úsporné LED svietidla.

Na našej stránke eulux.sk, si môžete vybrať aj farbu svetla, ktorou budete osvetľovať vnútorný alebo vonkajší priestor. Pri každom svietidle je uvedená farba svetla od teplej bielej, po neutrálnu bielu až po studenú bielu. Ak budete potrebovať s niečím poradiť, neváhajte sa na nás obrátiť.  

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz