Škola volá a vy už zháňate dostatočné stolné osvetlenie na písanie domácich úloh?

Už ďalej nehľadajte, my vám ponúkame tú najlepšiu ponuku stolných svietidiel.  

Každý stôl by mal byť vybavený stolnou lampou. Ak si myslite, že hlavný zdroj svetla napr. stropné svietidlo stačí, veľmi sa mýlite. Pri učení, písaní domácich úloh alebo kreslení je dôležité mať dobrú stolnú lampu. Pri nedostatočnom osvetlení riskujte, že sa vášmu dieťaťu môže zhoršiť zrak aj koncentrácia.

Dobrá stolná lampa musí byť polohovateľná, to znamená buď s ohybným alebo pohyblivým ramenom. Len tak si môžete uhol svetla nastaviť podľa seba a čo najefektívnejšie. Ak máte domá prváčika svetlo by malo prichádzať z tej strany, s ktorú rukou píše, ak je lávok tak z ľavej a naopak. Najideálnejšie je zvoliť farbu svetla okolo 4000K, tá sa rovná tomu prirodzenému.

DOSAN LED stolná lampa spĺňa všetky predpokladaný na dobrú stolnú lampu. Rameno je možné nastaviť tak aby svetlo svietilo, tam kde to potrebujete. Zabudovaný LED zdroj zas ponúka neutrálnu bielu farbu 4000K. Lampa je energicky úsporná, takže ju môžete používať tak dlho ako budete potrebovať. Bonusom je, že táto lampička je stmievateľná dotykom, takže si jas svetla môžete stlmiť.

Zabudovaný LED zdroj ponuka 8W silnú diódu, ktorá poskytuje 700lm svietivosti. Lampa je moderná a praktická na skladovanie, keďže sa dá pekne poskladať a zbaliť do kufra niekam na cestu. V ponuke sú dve farebné verzie biela a čierna.

Naša ponuka na eulux.sk je omnoho širšia, tak neváhajte a navštívte našu stránku.

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz