Nová ozdoba Vašich stropov má názov AGEO.

Nová ozdoba Vašich stropov má názov AGEO.

Túto novinku stropného osvetlenia AGEO Vám prináša výrobca Kanlux. V Slovenskej a Českej republike je tento výrobca voľbou číslo jeden pre väčšinu domácností, obchodných priestorov či firiem.  Vyznačuje sa vysokou kvalitou a vďaka tomu je isté, že reklamácií tak veľa nebude a preto si môžete byť istí, že vaše svietidlá vám dlho vydržia.

AGEO je originálny dekoratívny prsteň, ktorý sa stane ozdobou každej miestnosti. Žiarovka je skrytá v nastaviteľnom tienidle, ktoré vyčnieva z prstenca. Svietidlo Vám zaručene poskytne zaujímavý efekt osvetlenia. Smer svietenia si môžete nastaviť do 20 stupňov. AGEO je dostupný v dvoch farbách: v bielej a čiernej.  

Nakoľko sa ozdobný prsteň predáva bez pätice - sami sa rozhodnete, či použijete svetelný zdroj s päticou Gx5.3 alebo GU10. Ďalej si môžete vybrať farbu svetla, či už preferujete teplú bielu, neutrálnu bielu alebo studenú bielu. Voľba je na Vás.

E.M.A. - ELEKTROMATERIÁL spol. s r.o Vám taktiež ponúka svietidlá od firmy Kanlux. My v Eulux.sk Vám však navyše ponúkame, naše odborné rady a rýchle dodanie až k Vám domov.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz