Zmodernizujte fasádu vášho domu, reštaurácie alebo obchodu pomocou svietidiel DULI LED.

Zmodernizujte fasádu vášho domu, reštaurácie alebo obchodu pomocou svietidiel DULI LED.

Štýlové svietidlá na fasádu dodajú vášmu domu, reštaurácii alebo obchodu estetickú ale hlavne praktickú funkciu. Tak ako sa venujeme interiéru pri zariaďovaní, mali by sme sa tiež venovať vonkajšiemu priestoru našich domov. Pretože vonkajší vzhľad domu je nesmierne dôležitý. Správnym osvetlením dokážeme zvýrazniť podstatu domu a vdýchnuť mu moderný vzhľad.

DULI LED –  je rada fasádnych svietidiel s moderným a geometrickým dizajnom od nášho dodávateľa Kanlux. Charakter svietidlá je univerzálny a preto sa hodí na rôzne typy budov.

Fasádne svietidlá krásne zvýraznia napríklad vstup do budovy, osvetlia schody a navedú nás správnym smerom. Pri moderných svietidlách svetlo vyžaruje smerom nahor, nadol alebo do strán čo vytvára zaujímavú hru svetla a tieňov. Pri ich výbere si treba všímať IP krytie, ktoré by malo mať hodnotu aspoň IP44. Vtedy si môžete byť istý, že je vaše svietidlo chránené pred vonkajším vplyvom počasia.

Kanlux DULI LED funguje ako dekoratívne akcentové osvetlenie, ktoré osvetľuje a zdobí miesta okolo budovy. Svetlo vyžaruje smerom dole, takže vás neoslepí pri pohľade naň. Má zabudovanú veľmi obľúbenú farbu svetla a to neutrálnu bielu. Zabudovaný LED zdroj navyše šetrí elektrickú energiu, takže je šetrnejší aj k vašej peňaženke. Samozrejmosťou tohto svietidlá je i ochrana a to až IP54.

Na našej stránke eulux.sk vám svietidlo DULI LED ponúkame v dvoch verziách a to slabšia 4W alebo silnejšia 6,5W v okrúhlom alebo štvorcovom prevedení.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz