Pohodová atmosféra zaručená! Pýtate sa s kým s čím? Odpoveď znie zo svietidlom SAHIDA.

Globo práve v tieto dní predstavuje svoj nový katalóg, ktorý je nabitý novinkami tejto doby. Jednou z nich je i novinka pod názvom SAHIDA.

SAHIDA na prvý pohlaď nie je nijak nezvyčajne svietidlo. Avšak až po rozsvietení, zistíte, že niečo je predsa neobvyklé. Nebudeme vás zbytočné napínať a rovno prezradíme, čo robí toto svietidlo tak zaujímavé. Sú to jednotlivé štvorčeky, ktoré môžete prepínať osobitne. To znamená, že si môžete nakombinovať rôzne farbene variácie.

S týmto svietidlom sa veru nudiť nebudete. Okrem úž spomenutej vychytávky je tu celý rad rôznych funkcii, ktoré vám spríjemnia pobyt v miestnosti. Farby svietidla je možné fixovať, čo znamená, že si môžete vybrať medzi studeným bielym a teplým bielym svetlom, podľa vašej preferencie. (3 000 - 6 500 Kelvinov). Stmievať intenzitu svetla podľa potreby a to všetko buď nástenným vypínačom alebo priloženým diaľkovým ovládaním.

A to stále nie je všetko. SAHIDA má zabudované nočné svetlo a tiež pamäťovú funkciu pre zapamätanie si posledných nestavení. Na našom eshope eulux.sk nájdete celú radu ďalších skvelých noviniek.  

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz