Luxusné svietidlá od firmy Searchlight na vás už čakajú.

Luxusné svietidlá od firmy Searchlight na vás už čakajú.

Anglický výrobca prináša na trh svietidiel nový trend. Čistota a luxus je neodolateľná dvojica, a to je vidieť hneď na prvý pohlaď. Elegantné lustre do väčších priestorov sú priam čarovné, vyrážajú dych! Lesklý chróm a dominujúce ligotavé kryštáliky efektne  vyzdvihnú čaro miestnosti. Krištáľové závesné svietidlá nielen v minulosti, ale aj v súčasnej dobe symbolizujú luxus.

Séria osvetlenia Victoria ponúka tradičný, ale očarujúci štýl pre váš domov. Päť svetelný prívesok má chrómovú povrchovú úpravu, ktorá sa vyznačuje čírym krištáľovým dizajnom, čo pri osvetlení vytvára krásny dojem. Táto séria ponúka výber medzi chrómovú a čiernou farbou svietidlá a tiež možnosť dokúpiť si nástenné svietidlá v rovnakom dizajne.

Máte radi klasický štýl? Searchlicht je prichystaný na každý typ štýlu.

Pre klasický štýl je charakteristická vyváženosť a kvalita, ktorá poteší oko i srdce každého užívateľa. Elegantný dizajn týchto svietidiel dodá vášmu domovu nadčasový vzhľad. Svietidlá Pyramid sa dokonale hodia do priestorov v klasickom dizajne, ktorý je kombinovaný s modernými prvkami.

Nech je váš štýl akýkoľvek, po prezretí celej ponuky svietidiel Searchlight na našej stránke eulux.sk si istotne vyberiete. Získate tak krásne modely svietidiel za skvelé ceny.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz