Svietidlo nad zrkadlo: Prečo je tak nevyhnutné pre každú kúpeľňu?

Svietidlo nad zrkadlo: Prečo je tak nevyhnutné pre každú kúpeľňu?

Dokážu totiž spestriť kúpeľnú a to nie len nielen vďaka poskytnutiu výraznejšieho osvetlenia, ale aj ich špeciálnym dizajnom. Tieto svietidlá sú určené na zvýraznenie viditeľnej plochy zrkadla, a vy v ňom uvidíte každý detail. Takže sa postará o to, aby ste s jeho pomocou vyzerali naozaj k svetu, nech sa chystáte kamkoľvek. Svietidlá nad zrkadlo sú väčšinou prevedené vo forme úzkej svietiacej plochy, ktorá zvýrazní osvetlenie kúpeľne.

Ako si vybrať svietidlo nad zrkadlo?

Nie je to až taká veda, ako by ste si možno mysleli. Takéto svietidlo nad zrkadlo by však malo spĺňať niekoľko dôležitých vlastnosti. Malo by byť v prvom rade dostatočne výkonné, aby ste mali dostatok svetla pri každodenných rutinách. Okrem toho by malo byť aj vodeodolné, pretože v kúpeľni je často vysoká vlhkosť a preto je dôležité, aby to toto svietidlo vydržalo aj niekoľko rokov. Ak vaše nové svietidlo nad zrkadlo bude spĺňať tieto faktory, tak v tom prípade sa dá povedať, že doma budete mať  kvalitné svietidlo, ktoré vám bude dlho slúžiť.

Dizajn a nízka spotreba elektrickej energie.

Elegantné, moderné, čisté a minimalistické, takto môžeme popísať svietidlá nad zrkadlo od značky Kanlux a Greenlux. Svietidlo je v modernej chrómovej farbe, ale ak by ste mali záujem je v ponuke aj v čiernom prevedení. Vďaka zabudovanému LED zdroju, je toto svietidlo úsporné a vy tak ušetríte veľa peňazí za neefektívne obyčajne žiarovky.

Všetky tieto svietidlá nájdete na našej stránke Eulux.sk. V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátiť mailom alebo telefonicky.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz