Zmodernizujte si váš interiér novými LED pásikmi od Kanluxu.

Zmodernizujte si váš interiér novými LED pásikmi od Kanluxu.

LED pásy môžeme definovať ako jednoduché a úsporné dekoračné osvetlenie. Môžete nimi osvetliť rôzne plochy ako napr. pracovnú dosku v kuchyni alebo skrinky v obývačke. Veľmi ľahko sa montujú a môžete si prispôsobiť dĺžku podľa potreby.

Kanlux dnes prináša na trh kvalitné LED pasy s rôznymi svetelnými možnosťami. V ponuke sú 5 metrové kotúče alebo až 30 metrové - pre tých, ktorý potrebujú väčšie množstvo LED pásu. Taktiež máte na výber interiérové pásy s ochranou IP00 alebo IP65, ktoré sú do miestnosti kde sa vyskytuje vlhkosť ako napr. kúpeľňa.

Tieto LED pásy sú k dispozícii vo farbách teplá biela, neutrálna biela a studená biela. Pásik Kanlux L120 CCT má všetky tieto tri farby už v sebe, takže môžete meniť farbu podľa potreby. Pre nadšencov farebných LED pásov odporúčame RGB LED pás, ktorý vás dostane do dobrej nálady.

K týmto LED pásom je potrebné dokúpiť vhodný transformátor a tiež sú k dispozícii i diaľkové ovládania, ktorými môžete prepínať svetlo z pohodlia gauča prípadne z vane. Ak by vám nebolo niečo jasné, pokojne sa na nás obráťte. Eulux.sk

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz