Určite ste už počuli o hybridných autách, a o hybridných svietidlách ste už počuli?

Reč je o solárnych svietidlách s hybridným nabíjaním pod názvom SOL.

Hybridný znamená, že je niečo poháňané minimálne dvoma rozličnými druhmi pohonu. Hlavnou výhodou hybridu je ekologickejšia a ekonomickejšia prevádzka. V prípade našich solárnych svietidiel je pohon solárny ( nabíjanie sa pomocou slnečného žiarenia) alebo elektricky (nabíjanie pomocou elektrickej energie).

Solárne svietidlá so série SOL, ktoré vám ponúkame, sú vhodné pre osvetlenie exteriéru. Dokole vyniknú na terasách domov, reštaurácii alebo na balkónoch. Nielenže vyzerajú moderné a zaujímavo, dokážu tiež navodiť prijemnú atmosféru pri posedení. Po rozsvietení pôsobia romanticky a čarovne, kdekoľvek sú umiestnené.

Tieto solárne svietidlá sú vybavené SMD LED diódami, zapínaním a vypínaním, plynule stmievateľné 100% - 5%, s pamäťou jasu a možnosťou zmeny teploty farieb od 2700K do 3000K. Disponujú zásuvkou micro USB, 1,5 metrovým káblom a adaptérom, vstup 110-240V, výstup DC 5V, 1A. 

Solárna doba plného nabíjania je 20 hodín, USB plná doba nabíjania je 6 hodín, pracovná doba (po úplnom nabití) je 9 hodín. Ak by ste si svietidlá SOL chceli zavesiť napr. na stenu, máte možnosť dokúpiť si k ním nástennú konzolu v rovnakej farbe ako sú farby svietidiel (matná biela, tmavosivá a hnedá). Po zadaní slova SOL do nášho vyhľadávača na eulux.sk, sa vám zobrazí celá séria, stačí si len vybrať, objednať a tešiť sa s príjemného osvetlenia.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz