Moderné vonkajšie osvetlenie UBOS pre záhrady, terasy a tiež pre osvetlenie balkónov.

Jar je už v plnom prúde a s ňou i čas upratovania na záhrade, pozemku alebo okolo domu. Pri príprave vonkajšieho posadenia by ste mali myslieť aj na osvetlenie.

Osvetlenie pozemku, záhrady alebo terasy nám spríjemňuje chvíle a tiež uľahčuje mať párty pod holým nebom, môžete sa pohybovať po záhrade bez toho aby ste sa obávali, že by sme do niečoho narazili. Navyše sa vy a vaši blízky budete cítiť bezpečne a príjemne naladený.

Novinka od firmy Knalux UBOS je elegantným riešením pre skrášlenie vašich záhrad, terás alebo dokonca balkónov. Toto zaujímavé svietidlo je v tvare kocky, takže vyzerá záujmovo a moderné a to kdekoľvek bude umiestnené. Môžete ho umiestniť na stolík, zapichnúť do zeme alebo použiť na balkóne.

UBOS je vďaka krytiu IP65 chránení za všetkých poveternostných podmienok. Nezničí ho dážď, mráz ale ani slnečné žiarenie. Balene obsahuje napájací kábel (3 metre) so zástrčkou a hrotmi, ktoré umožňujú pripevnenie svietidla k zemi.

Na našom eshope eulux.sk nájdete toto svietidlo v dvoch veľkostiach (295x295mm a 390x390mm). Odporúčame použiť LED úsporný svetelný zdroj pre príjemné a efektívne osvetlenie.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz